Skip to content

Utbildning i Botox & fillers för

Sjuksköterskor och barnmorskor

Fyll i dina uppgifter för en kostnadsfri utvärdering utan förpliktelser för att diskutera hur ett hel- eller deltidsarbete inom medicinsk estetik skulle kunna förändra din medicinska karriär.

  Botox & Dermal Fillers Utbildningskurser för sjuksköterskor och barnmorskor

   Sjuksköterskor och barnmorskor, skulle du vilja lägga år av medicinsk utbildning och hårt arbete i en bransch där du kan mer än fördubbla din nuvarande inkomst?

  Om svaret är ja, läs vidare för att ta reda på mer om våra utbildningskurser för  Sjuksköterskor och barnmorskor i injicerbara produkter och hudfyllnadsmedel och hur vi kan hjälpa dig att utbilda dig och arbeta i en bransch som är värd över 2 miljarder euro per år.

  Vilka andra alternativ har  Sjuksköterskor och barnmorskor?

  Även om många älskar sina roller, söker vissa bättre anställningstrygghet, flexibilitet och erkännande för sina ansträngningar. Kurser i injicerbara produkter och dermal fillers ger en karriärmöjlighet som möjliggör deltidsarbete vid sidan av en befintlig roll eller en karriärförändring på heltid för att specialisera sig på ansiktsestetik. Kurserna täcker olika sätt att komplettera inkomsten inom estetik.

  Fördelar för  Sjuksköterskor och barnmorskor att utbilda sig inom estetik

  1) Högre inkomst
  Som estetisk läkare (antingen som egenföretagare eller på en klinik) kan du räkna med att tjäna mycket mer per timme än vad du skulle göra som hyrläkare. Det är lätt att fördubbla sin nuvarande lön och betala tillbaka de stora skulderna från många års läkarutbildning.

  2) Bättre livskvalitet
  Många av de läkare som vi har utbildat har rapporterat att de har en mycket bättre livskvalitet – med mer sociala arbetstider och gladare, nöjdare patienter. I jämförelse med sina jobb på NHS rapporterar de också ökad arbetstillfredsställelse till följd av att de har mer självständighet i en mindre pressad miljö.

  3) Utveckla nya kliniska färdigheter
  Läkare är mycket väl lämpade för detta område eftersom de har goda överförbara färdigheter. Även om Injectables® främst används för kosmetiska ändamål kan vissa injektioner även användas för medicinska ändamål, t.ex. behandling av hyperhidros, migrän och bruxism.

  4) Att hålla alternativen öppna
  Som underläkare kan det vara svårt att få ekonomin att gå ihop. Ansiktsestetik kan vara en utmärkt deltidsmöjlighet för att betala av skulder från läkarutbildningen och finansiera en livsstil med bättre kvalitet. För seniora läkare som sitter fast i icke-progressiva förtroendejobb erbjuder estetik en alternativ möjlighet till arbete. När du är utbildad kommer du att ha friheten att arbeta för en kosmetisk praktik eller öppna din egen klinik.

  En blomstrande bransch som för närvarande omsätter 4,4 miljarder USD och växer (1)

  Att starta som kosmetisk Sjuksköterskor och barnmorskor

  Utbildningskurser för läkare inom injicerbara material och hudfyllnad

  Nordic Skin Academy fortsätter att växa år från år och efterfrågan på högkvalitativa estetiska behandlingar som utförs av högkvalificerad medicinsk personal är avgörande om vi ska kunna säkerställa att de högsta standarderna inom medicinsk kosmetik uppfylls. På NKS lär du dig de senaste avancerade medicinskt estetiska teknikerna på våra utbildningskurser för läkare i injektionsmaterial och dermal fillers, så att du kan få omedelbar anställning eller starta din egen klinik.

  Om du vill diskutera hur en enda helg investerad i utbildning med NSK kan förändra dina nuvarande omständigheter och hjälpa dig att njuta av större rikedom, arbetstillfredsställelse och en bättre balans mellan arbete och privatliv skulle vi gärna vilja få möjlighet att visa dig.

  Kundutlåtanden

  “Alex är otroligt förtroendeingivande, kompetent och professionell. Med hans hjälp och botox i käkmusklerna är min besvärliga tandpressning under kontroll. Alex har mina varmaste rekommendationer och jag kommer fortsätta gå till honom.”
  Carina Fei
  “Blev väl omhändertagen och tydliga svar på mina frågor. Kommer rekommendera andra att gå till er..”
  Marielle T.
  “Ja har gjort fyra behandlingar av kombobehandling infini premium meso och är fantastiskt nöjd!! Har haft mkt sliten, ojämn hy som idag känns som minst 10år yngre!! Fantastiskt resultat o jag skulle rekommendera den till alla!!!”
  Lottie S.

  Upphovsrätt © 2023 Nordic Skin Klinik | Alla rättigheter förbehållna | Designad & utvecklad av Saza IT Solutions