Skip to content

Välkommen till Nordic Skin Academy, där din framtid inom estetisk medicin börjar!

Nordic Skin Academy – Din Partner i Estetisk Utbildning

Välkommen till Nordic Skin Academy, din kompass inom den spännande världen av estetiska behandlingar. Vi är belägna i hjärtat av Stockholm och erbjuder helgkurser och utbildningar för både legitimerad vårdpersonal och icke-legitimerad sjukvårdspersonal.

Våra kurser är utformade för att ge dig de färdigheter och kunskaper du behöver för att excel inom estetisk medicin. Med stöd och handledning från våra specialistläkare och sjuksköterskor, kommer du att lära dig de senaste teknikerna och behandlingsmetoderna.

Vi sätter kundens säkerhet och resultat i fokus och ger dig insikter om rätt materialval och behandlingstekniker. Vår målsättning är att rusta dig för en framgångsrik karriär inom estetisk medicin och hjälpa dig att starta och driva din egen klinik.

Efter avslutad utbildning tilldelas du ett internationellt certifikat som bekräftar din kompetens och deltagande i våra utbildningar.

Fördelarna med att välja Nordic Skin Academy inkluderar tillgång till allt nödvändigt material under kursen, en generös goodiebag med BTX eller Filler-preparat och andra nödvändiga resurser, samt möjligheten att samarbeta med Skandinaviens ledande leverantörer till rabatterade priser.

Vi värdesätter din utbildningsupplevelse och erbjuder kostnadsfri modellhantering under handledning av våra utbildare. För att göra din dag ännu mer behaglig erbjuder vi även god service samt fika och lunch under kursdagarna.

Om du har en passion för den estetiska branschen och vill ta ditt första steg in i den, oavsett om du är legitimerad eller inte, är Nordic Skin Academy din pålitliga partner. Vi erbjuder även specialiserade kurser såsom SkinPen, Microtox och laser för att bredda din kompetens och karriärmöjligheter.

Vi är stolta över att vara din stöttepelare och guide på din resa mot att bli en framstående estetisk behandlare. Hos oss är du alltid välkommen att rådfråga och få vägledning från din dedikerade utbildare. Din trygghet och framgång är vår högsta prioritet.

Välkommen till Nordic Skin Academy, där din framtid inom estetisk medicin börjar!

Kundutlåtanden

“Alex är otroligt förtroendeingivande, kompetent och professionell. Med hans hjälp och botox i käkmusklerna är min besvärliga tandpressning under kontroll. Alex har mina varmaste rekommendationer och jag kommer fortsätta gå till honom.”
Carina Fei
“Blev väl omhändertagen och tydliga svar på mina frågor. Kommer rekommendera andra att gå till er..”
Marielle T.
“Ja har gjort fyra behandlingar av kombobehandling infini premium meso och är fantastiskt nöjd!! Har haft mkt sliten, ojämn hy som idag känns som minst 10år yngre!! Fantastiskt resultat o jag skulle rekommendera den till alla!!!”
Lottie S.

Upphovsrätt © 2023 Nordic Skin Klinik | Alla rättigheter förbehållna | Designad & utvecklad av Saza IT Solutions