Skip to content

Utbildning i Botox & fillers för

Internationella kandidater

Fyll i dina uppgifter för en kostnadsfri utvärdering utan förpliktelser för att diskutera hur ett hel- eller deltidsarbete inom medicinsk estetik skulle kunna förändra din medicinska karriär.

  Fördelar för internationella kandidater att utbilda sig inom estetik

  Utbildningskurser för Internationellt kandidater inom injicerbara material och hudfyllnad

  Nordic Skin Academy fortsätter att växa år från år och efterfrågan på högkvalitativa estetiska behandlingar som utförs av högkvalificerad medicinsk personal är avgörande om vi ska kunna säkerställa att de högsta standarderna inom medicinsk kosmetik uppfylls. På NKS lär du dig de senaste avancerade medicinskt estetiska teknikerna på våra utbildningskurser för läkare i injektionsmaterial och dermal fillers, så att du kan få omedelbar anställning eller starta din egen klinik.

  Om du vill diskutera hur en enda helg investerad i utbildning med NSK kan förändra dina nuvarande omständigheter och hjälpa dig att njuta av större rikedom, arbetstillfredsställelse och en bättre balans mellan arbete och privatliv skulle vi gärna vilja få möjlighet att visa dig.

  Kundutlåtanden

  “Alex är otroligt förtroendeingivande, kompetent och professionell. Med hans hjälp och botox i käkmusklerna är min besvärliga tandpressning under kontroll. Alex har mina varmaste rekommendationer och jag kommer fortsätta gå till honom.”
  Carina Fei
  “Blev väl omhändertagen och tydliga svar på mina frågor. Kommer rekommendera andra att gå till er..”
  Marielle T.
  “Ja har gjort fyra behandlingar av kombobehandling infini premium meso och är fantastiskt nöjd!! Har haft mkt sliten, ojämn hy som idag känns som minst 10år yngre!! Fantastiskt resultat o jag skulle rekommendera den till alla!!!”
  Lottie S.

  Upphovsrätt © 2023 Nordic Skin Klinik | Alla rättigheter förbehållna | Designad & utvecklad av Saza IT Solutions